Cautare

2550 de rezultate pentru "crima carcea dolj" (4.86 secunde)
Bugetul CSJ ar putea fi asigurat din formarea de fotbalisti, daca CJ Dolj ar apara mai bine interesele propriei scoli de fotbal pe care o finanteaza din bani publici cu 1,1 milioane de lei anual.
Bica, deja la pensie Primul pe lista pensionarilor din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ) Dolj este comisarul-sef Gheorghe Bica.
Ion Prioteasa, presedintele Consiliului Judetean Dolj, a declarat ieri ca, dupa pensionare, arhitectul Cernatescu ar putea lucra cu jumatate de norma in cadrul unor primarii din comunele din jurul Craiovei, acordand consultanta in domeniul urbanismului.
Noua lege de functionare a Agentiei Nationale de Integritate, iesita cu forcepsul de pe bancile parlamentului, i-a obligat si pe alesii neamului din Dolj sa publice noile declaratii de avere si cele de interese.
"De o buna bucata de timp am transmis solicitarile catre Consiliul Judetean Dolj si câteva primarii. ... Avem un proiect comun Malu Mare - Cârcea - Ghindeni pentru introducerea de retea de apa, canalizare si statie de epurare, costurile fiind estimate la sase milioane de euro.
Din Dolj, distributia s-a dezvoltat treptat, pe zone geografice, astfel ca acum firma Top Gel are 11 depozite frigorifice dispuse în toate regiunile tarii, detine 170 de autovehicule si are cea mai mare flota de congelatoare dintre toti concurentii - 18.500 de lazi frigorifice.
Crima, minciuna, manipulare “O parte a clasei politice romanesti s-a cladit pe crima, minciuna si manipulare“, a perorat Maior de la tribuna.
Prefectul judetului se declara nemultumit de continutul raportului intocmit de DJPC, inaintat ieri Institutiei Prefectului , in legatura cu crima din satul Sai, considerind ca s-ar impune o reanalizare a acestui caz, in sensul stabilirii cauzelor reale si a tuturor persoanelor care se fac vinovate, in mod direct sau indirect, de producerea tragicului eveniment.
O crima cu premeditare! ... Caruia i-a explicat cum stam cu masurile anticriza si cum lupta ea cu crima organizata, coruptia si ce eforturi depune pentru a nu mai sifona bani publici pe achizitii si licitatii aberante.
O tentativa de crima Iulia Mihut e o fata dulce de 23 de ani care, pana vineri noaptea, adica acum trei zile, visa la familie, copii si fericire.
Temeri privind crima organizata Dupa ce si-a deschis piata muncii pentru cele zece noi state membre in 2004, Marea Britanie a decis sa impuna restrictii muncitorilor necalificati din Romania si Bulgaria, precizeaza "The Independent", care se arata insa mult mai ingrijorat de coruptia si crima organizata din Bulgaria, ce au scapat de sub control.
PC intentioneaza sa depuna la Parlament saptamana viitoare un proiect de lege care sa interzica infractorilor romani sa mai paraseasca tara o perioada de zece ani dupa ce si-au ispasit pedeapsa pentru crima, viol, talharie, proxenetism si pentru alte fapte grave.
De asemenea, BCCO va prelua probabil 10 politisti care au lucrat si la frontiera in structura de Crima Organizata, comisarul Aurelian Pavel (foto) asteptand confirmarile oficiale in cursul saptamanii viitoare.
'Crima de la Neamt, ocazia ideala pentru Zeus sa-i pedepseasca pe sefii politistilor care i-au strigat mascari. ... Crima de la Piatra Neamt a scos la iveala si o relatie de prietenie intre interlopul Mararu si seful Politiei Neamt, Aurelian Vasea Soric.
Raul nu consta doar in aceasta adevarata crima savarsita de PD-L. Si nu prin eliminarea PD-L de la putere tumoarea poate fi extirpata.
Sa dovedesi ca se poate spulbera mafia, crima organizata. ... Datoria omului politic e sa protejeze cetatenii de crima organizata, nu sa colaboreze cu ea.
A fost si atacul letal al eurodeputatului italian Pino Arlacchi, expert anti-mafia, care a desfiintat, pur si simplu, regimul Basescu, numindu-l mafiot si acuzandu-l de crima organizata. ... Pe mine ma puteati considera exagerata cand scriam ca regimul Basescu este egal crima organizata.
O crima! O crima! Un plan economic diabolic. Rugaciune la Dumnezeu ca sa ii opreasca din rautatea lor!". Pimen nu are ochi sa-i vada nici pe liderii UE, pe care-i compara cu sovieticii care ne-au ocupat tara, in 1945:
Lucian Avramescu) Consultarile (nu negocierile, cum sta scris peste tot) initiate de Klaus Iohannis nu-s, cred, o crima constitutionala.
Astfel, nu mai departe de inceputul lui 2006, ofiterii de la Crima Organizata au dat de urma unei retele de carderi, ai carei membri - Alexandru Razvan Neagu, Cristian Andrei Anton, Andrei Cioroiu - au devalizat bancomatele din Eforie, sustragand cateva milioane de lei bune.
google-analytics.com